COP Rendszertechnika Kft. - minden, ami Zubadan.
Tudásbázis regisztrációért keressen minket az alábbi elérhetőségeken:

Mitsubishi Electric Zubadan hőszivattyúk 
magyarországi forgalmazója és szervize

Iroda: 2013 Pomáz, Kőfaragó u.16.


Elérhetőségek:

Iroda: 2013 Pomáz, Kőfaragó u.16.

+36 1 353 9375

Szerviz: 
szerviz@hoszivattyuszakerto.hu 
(munkaidőben, munkaidőn túl)

Ügyvezető igazgató, kereskedelem:
Kiss Gábor  +36 20 500 9485

Klíma és hőszivattyú értékesítés:
+36 20 432 7842;Amennyiben webáruházunkba szeretne belépni:
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Tudásbázis

Valahol Japánban...

Tokyo
JapanMitsubishi Electric Levegő-víz hőszivattyúZubadan NAKED hőszivattyúTartozékokMitsubishi Electric klímákEF Kirigamine ZenFH DeluxeMSZ-FH25VE/MUZ-FH25VEMSZ-FH35VE/MUZ-FH35VESF KompaktSF Kompakt split klíma Mitsubishi Electric Hővisszanyerős szellőztetőLossnay LGH

MITSUBISHI ELECTRIC MSZ-FH25VE/MUZ-FH25VE

SELECT termek_referencia.remoteid FROM termek_referencia WHERE termek_referencia.hostid='1001881'
_''_


Tovább a webshopba »
Részletes termékinformációk és árak a webshopban.

Vízszintes Swing

A vízszintes Swing funkcióval kellemes levegőeloszlás érhető el az adott helyiségben. A légterelő fel-le mozog, így a helyiség minden részébe eljuttatja a kondicionált levegőt.

A Mitsubishi Electric M szériába tartozó klasszikus kivitelű FH25VE típusú oldalfali split klíma tökéletes része lehet formatervezése és hasznos képességei révén bármely helyiségének. A klíma a megszokottnál magasabb hatásfokon elégítheti ki igényeit, legyen szó hűtésről vagy akár fűtésről.  Tökéletes komfortot biztosít bármilyen elrendezésű szobában a függőleges és vízszintes SWING technológiának köszönhetően. A FH25VE oldalfali split klíma rendkívül halk és energiatakarékos megoldásokkal van ellátva, mint például a modern inverter technológia, R410A hűtőközeg vagy az I SAVE és időzítő funkciók. A Mitsubishi Electric saját fejlesztésű MELCloud Wi-Fi rendszere biztosítja a klíma vezérlését még akkor is, ha Ön nem tartózkodik otthon. A MELCloud rendszere elérhető asztali számítógépekre, IOS, Android és Windows operációsrendszereket futtató okostelefonokon is. Fontos azt kiemelni, hogy a klíma Plasma-Quad szűrővel van ellátva, amely meggátolja az allergén anyagok bejutását a hűteni kívánt légtérbe. A Mitsubishi Electric M széria termékcsaládja sokoldalú funkciókat és kiváló minőséget kínál a felhasználók számára megfizethető áron.

A klímák szállítása Magyarország terültén díjmentes!

Hasonló termékeink