COP Rendszertechnika Kft. - minden, ami Zubadan.
Tudásbázis regisztrációért keressen minket az alábbi elérhetőségeken:

Mitsubishi Electric Zubadan hőszivattyúk 
magyarországi forgalmazója és szervize

Iroda: 2011 Budakalász, József Attila u. 75.
Megközelítés: A József Attila utcáról a Renault 
Autószalon és benzinkút közötti kis útra kell 
lekanyarodni, és kb. 50 méter után balra a 
sorompónál befordulni, majd rögtön jobbra 
és a harmadik, utolsó épület vagyunk mi.Elérhetőségek:

info@hoszivattyuszakerto.hu


Iroda:
2011 Budakalász, József Attila u. 75.
 
+36 1 353 9375

Szerviz: 
szerviz@hoszivattyuszakerto.hu 
(munkaidőben, munkaidőn túl)

Ügyvezető igazgató, kereskedelem:
Kiss Gábor  +36 20 500 9485

Klíma és hőszivattyú értékesítés:
+36 20 432 7842;Amennyiben webáruházunkba szeretne belépni:
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Tudásbázis

Valahol Japánban...

Tokyo
JapanKlíma

Mire figyeljek klíma vásárlásakor? Mit és hol érdemes venni? Az egyes klíma típusok
Klímavásárlásunkat elsősorban az igényeink határozzák meg, és a beszerzési ár mellett a várható kiadások kalkulálásáról, a villanyszámláról se feledkezzünk meg. Ezért vásárlás előtt javasolt a szakszerű igényfelmérés. Beszerelését is érdemes szakemberre bízni, mert a nem megfelelő eszköz kiválasztása és telepítése később jelentős költségterhet jelenthet háztartásunknak. A kiskereskedelemben kapható légkondicionáló berendezéseket alapvetően három csoportba sorolhatjuk: ablak klímák, mobil klímák, split klímák. Ablak klímák: kompakt, ablak – vagy ajtó – és a külvilág közé szerelt készülék. A legolcsóbbak, de zajosak, viszonylag sokat fogyasztanak, gyakran kell manuálisan portalanítani, és nem túl esztétikusak. Mobil klímák: a mobilitási előnyein túl (szabadon mozdítható, elhelyezhető) a meleg levegő kivezetéséről ugyanúgy gondoskodnunk kell, akár a kéményen keresztül, akár a falon vagy nyílászárókon történő lyuk vágása által. Split klímák: osztott klímák, a hűtőkör két eleme (hűtő és fűtő) szétválik (kültéri és beltéri egységből állnak). A hőfelvevő (hűtő) rész a lakásban, a kompresszor és a hőleadó (fűtő) rész pedig kinn, a ház falán kerül elhelyezésre, éppen ezért csendesek. „Mit jelent a split klíma és miért előnyösebb a kompakt megoldásnál” „Mit jelent az inverteres technológia, és miért jobb az inverteres klíma a hagyományosnál"
Mit jelent a Split klíma, és miért előnyösebb a kompakt megoldásnál?
Kompakt klíma: egy gépen belül van minden elem, egység. A split klíma jelentése: osztott klíma (a berendezés beltéri és kültéri egységre különül, amelyet 1 pár hőszigetelt rézcső köt össze); a hőfelvevő (hűtő) rész a lakásba, a belső egységbe, a kompresszor és kondenzátor pedig a kültéri egységbe kerül, így megszűnik az épületen belüli zajforrás, valamint a hűtés során keletkező hőből sem marad vissza semmi. A split klíma hatékonysága annál jobb, minél közelebb van egymáshoz a beltéri és kültéri egység. Ennek oka a rézcsövekben áramló hűtőközeg, ugyanis minél kisebb utat kell megtennie, a készüléknek annál jobb a hatékonysága. Megkülönböztetünk mono split és multi split klímákat. Előbbi egy külső és egy belső egységből áll, míg utóbbinak nagyobb teljesítményű a kültéri egysége, így több beltéri egység is csatlakoztatható hozzá. A split klíma fő előnye, hogy a zajforrás a házon kívüli egységbe kerül, így a split klímák elég csendesek, és a helyigényük is elég kicsi. Ha gazdaságos megoldásban gondolkodunk, akkor az inverteres split klímákat javasoljuk megvásárolni. „Mit jelent az inverteres technológia, miért jobb a hagyományosnál?”
Mit jelent az inverteres technológia, és miért jobb az inverteres klíma a hagyományosnál?
Az inverteres technológiának (fordulatszám szabályozás) köszönhetően a klíma csak akkora teljesítménnyel üzemel, amekkorát a rendszer megkíván, se többet, se kevesebbet, optimális üzemi paraméterekkel és energetikai hatásfokon. E technológia által fokozatosan emelkedik a teljesítmény, amíg a rendszer eléri a kívánt hőmérséklet szintet, így bekapcsoláskor nem terheli meg hirtelen a hálózatot. Majd amikor eléri a kívánt hőmérséklet értéket, akkor azt egyenletesen, állandóan biztosítja. A hagyományos klímák ezzel szemben az elért, kívánt hőmérsékletnél kikapcsolnak, majd a levegő felmelegedését érzékelve újra bekapcsolnak, jelentősen terhelve ez által a hálózatot. További hátrányuk, hogy a kívánt hőmérséklet sem biztosítható velük egyenletesen. Az inverteres klímák további előnyei, hogy kisebb a fogyasztásuk, akár 30%-os energiamegtakarítás is elérhető velük,alacsonyabb zajértékkel rendelkeznek,élettartamuk hosszabb,a helyiséget jóval rövidebb idő alatt hűtik le a hagyományos társaiknál.Különösen ajánlott az inverteres klíma azoknak, akik gyakran használják a készüléket, főleg, ha fűtésre is, hisz a befektetett összeg viszonylag hamar megtérül a megtakarított energia árából.
Miért a Mitsubishi klímák?
A márkanév önmagért beszél – mondhatnánk…, de részletesebben: kiváló ár/érték aránnyal bír,évek múlva is garantált a kiváló minőség, működés,SCOP és SEER (jóság fok) értéke kiemelkedő (SCOP 4-5,1 és SEER 7,8-9,1),hűteni és fűteni is lehet vele,-15°C fokon is biztonságos fűtést biztosítinverteres technológiájának köszönhetően biztosított a folyamatos, állandó, megbízható teljesítmény,teljes körű szolgáltatást (tervezés, tanácsadás, beüzemelés) kínálunk hozzá,több éves szakmai tapasztalattal állunk rendelkezésére!Hívja értékesítőnket a +36 20 432 7842 számon, vagy keresse a gepeszet@hoszivattyuszakerto.hu e-mail címen.
Milyen gyakran kell karbantartanom?
Érdemes évente egyszer elvégeztetni a klíma tisztítást, karbantartást, ami leginkább a nyári forró napok előtt ajánlott. Az általunk végzett tisztítás tartalmazza: a beltéri egység fertőtlenítő, vegyszeres tisztítását, szűrők mosását, a kültéri egység mechanikus tisztítását vagy kompresszorral történő kifúvatását, hűtőközeg ellenőrzését.
Tényleg veszélyesek a klímák az egészségünkre?
A klíma-egészség témakörben általában 2 dolog jut mindenkinek elsőre eszébe: 1. klíma, mint „kórokozó keringető” 2. a klíma általi túl hideg levegő hatása a szervezetre. Utóbbi esetet egyszerűen megakadályozhatjuk: figyeljünk oda a külső-belső hőmérséklet közötti arányra, hisz a kánikulából belépve egy kb. 20 fokkal hűvösebb helyiségbe elsőre nagyon kellemes lehet, de könnyen megfázást, tüdőgyulladást eredményezhet; sőt, ha a hideg levegő közvetlenül ér minket, akkor az ízületeink is kárát láthatják. Gondoskodjunk a mérsékelt hűtésről, ne tartózkodjunk a klímából kiáramló hideg levegő útjában. Mivel a klímaberendezés ugyanazt a levegőt forgatja, hűti és szűri, ami a helyiségben van, vagyis friss levegővel nem cseréli ki, ezért – bár a klímák szűrőberendezéssel vannak ellátva - oda kell figyelni a megfelelő, hatékony, rendszeres tisztítására, a szűrőbetétek cseréjére. Sőt! Klíma használata mellett is szellőztessünk gyakran. Ezáltal elkerülhetjük a levegőben keringő kórokozók klíma általi ún „visszakeringetését”. Az egészségünk múlhat a különböző speciális szűrök rendszeres karbantartásától. További információkért hívja szakértő kollégánkat az +36 30 883 8101-ös telefonszámon, vagy keressen minket az klima@hoszivattyuszakerto.hu mail címen.
Mitsubishi Electric Zubadan hőszivattyú ár
Zubadan hőszivattyú leolvasztás
Mitsubishi Electric klíma akció
Levegős és geotermikus hőszivattyúk összehasonlítása
Lossnay hővisszanyerős szellőztető
Zubadan fórum (tudásbázis)
Szállítás
Adatkezelési szabályzat
Cookie szabályzat
COP Rendszertechnika Kft.
Mitsubishi Electric Zubadan

2011 Budakalász,
József Attila u. 75.
hoszivattyuszakerto.hu
+36 1 353 9375
+36 20 432 7842
Miért a Mitsubishi klímák?