COP Rendszertechnika Kft. - minden, ami Zubadan.
Tudásbázis regisztrációért keressen minket az alábbi elérhetőségeken:

Mitsubishi Electric Zubadan hőszivattyúk 
magyarországi forgalmazója és szervize

Iroda: 2013 Pomáz, Kőfaragó u.16.


Elérhetőségek:

Iroda: 2013 Pomáz, Kőfaragó u.16.

+36 1 353 9375

Szerviz: 
szerviz@hoszivattyuszakerto.hu 
(munkaidőben, munkaidőn túl)

Ügyvezető igazgató, kereskedelem:
Kiss Gábor  +36 20 500 9485

Klíma és hőszivattyú értékesítés:
+36 20 432 7842;Amennyiben webáruházunkba szeretne belépni:
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Tudásbázis

Valahol Japánban...

Tokyo
JapanÉrtékesítés, kereskedelem

cop_rendszertechnika_kftA  COP Rendszertechnika Kft. 2009-ben alakult azzal a céllal, hogy a Mitsubishi Electric ZUBADAN levegős hőszivattyúk magyarországi forgalmazójaként komplett megoldást kínáljon a legkorszerűbb hőszivattyús technológiák területén. Azóta az igényeknek megfelelően bővítettük termékeink és szolgáltatásink körét. A COP Rendszertechnika Kft. végfelhasználók, kereskedők és kivitelezők részére értékesít Mitsubishi Electric Zubadan, ECODAN levegő-víz hőszivattyús berendezéseket, Amerisolar és Bisol napelemes rendszereket a hozzájuk kapcsolódó szolgáltatásokkal és termékekkel együtt. Mind a viszonteladói, mind pedig a végfelhasználói tevékenységünk során különös gondot fordítunk a hőszivattyús és napelemes rendszerek tervezéséhez, kivitelezéséhez, illetve üzemeltetéséhez szükséges és hasznos valamennyi információ átadására és elsajátítására. 

Az értékesítési tevékenységünket állandó raktárkészlet segíti; a Zubadan, ECODAN hőszivattyús és Amerisolar, Bisol napelemes rendszerekhez kapcsolódó valamennyi kiegészítő termék is jellemzően rendelkezésünkre áll. A 2012-ben bevezetett ACTUAL Ügyviteli Rendszernek köszönhetően a megrendelőink kiszolgálása dinamikusan egyszerű lett.
Hőszivattyús és napelemes rendszereinkkel, valamint szakértelmünkkkel komplett rezsifelejtő megoldásokat kínálunk a hozzánk forduló végfelhasználóknak.

Az egyre bővülő igényeknek megfelelve várjuk viszonteladók, klíma és gépész kivitelezők jelentkezését a Zubadan hőszivattyúk értékesítésére és telepítésére.

Az értékesítés és kereskedelem kapcsolattartója:

Kiss Gábor
gépészmérnök, ügyvezető igazgató
+36 1 353 9375
kiss.gabor@hoszivattyuszakerto.hu