COP Rendszertechnika Kft. - minden, ami Zubadan.
Tudásbázis regisztrációért keressen minket az alábbi elérhetőségeken:

Mitsubishi Electric Zubadan hőszivattyúk 
magyarországi forgalmazója és szervize

Iroda: 2013 Pomáz, Kőfaragó u.16.


Elérhetőségek:

Iroda: 2013 Pomáz, Kőfaragó u.16.

+36 1 353 9375

Szerviz: 
szerviz@hoszivattyuszakerto.hu 
(munkaidőben, munkaidőn túl)

Ügyvezető igazgató, kereskedelem:
Kiss Gábor  +36 20 500 9485

Klíma és hőszivattyú értékesítés:
+36 20 432 7842;Amennyiben webáruházunkba szeretne belépni:
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Tudásbázis

Valahol Japánban...

Tokyo
JapanFőoldal

AKTUÁLIS PÁLYÁZATOK!


1. Lakóépületek energiahatékonyságának és megújuló energia felhasználásának növelését célzó hitel: VEKOP-5.2.1-17
(Hitelprogram termékdokumentációjában az alábbi fontosabb módosítások történtek: VEKOP-5.2.1-17) és GINOP-8.4.1-A-17

2. Mikro-, kis- és középvállalkozások épületenergetikai fejlesztéseinek támogatása: GINOP-4.1.4 Felhívás tervezet

3. Mezőgazdasági termelők részére energiafelhasználás csökkentése, erőforrás-hatékonyság javítása céljából: VP5-4.1.6-4.2.3-17 
A kérelmek benyújtása 2018. február 19-től 2020. február 18-ig lehetséges.
A felhívás módosításai itt olvashatóak.

_

Reneo Construma - Megújuló energia szakkiállítás 2019.
Tisztelt Látogatóink, kedves Partnereink!
Idén is sikerrel zárult a Construma Reneo 2019. megújuló energia szakkiállítás, amely a hazai megújuló energia- és épületgépészeti piac legkorszerűbb technológiáit vonultatta fel.

_

ÚJABB MAGYAR SIKER AZ EURÓPAI NAPELEM PIACON
  
A BISOL európai napelemgyártó által meghirdetett versenyen az első három helyből elhoztuk az 1. és 2. helyezést is. 
Szeretnénk megköszöni mindenki segítségét, aki segítette versenyünket a kiváló helyezések elérésében.
A versenyben részt vevő cégek munkája a www.bisol.com/en/facebook-contest-gallery-en weboldalon tekinthető meg.

_

NAPFOGYATKOZÁS KONTRA NAPELEM

Március 20-án hazánkban is látható volt a részleges napfogyatkozás.
Alábbi 2 mért eredményünk egyértelművé tette a folyamatot egy napelemes rendszer szemszögéből.
A kiesett termelés kiválóan látható a teljesítménygörbén.

Tovább a bejegyzéshez
_NAPELEMEK AZ ISKOLA TETEJÉN


iskola 50kw napelemAz iskola tetejére energiakorszerűsítés céljából 199 db Amerisolar AS-6P30 250W-os polikristályos napelem került elhelyezésre, ez DC oldalon 49,74kWp teljesítményt képvisel. A lapos tető előnyeit kihasználva a napelemek telepítése viszonylag gyorsan, zökkenőmentesen történt, figyelembe véve a tető vízszigetelésének sérülésmentes állagmegóvását. A most alkalmazott szerelőrendszerrel, a kollégák beszámolói alapján megközelítőleg fele annyi idő volt szükség a telepítés végrehajtásához, mint más rendszerekkel. Ugrás a bejegyzéshez
_
ZUBADAN TUDÁSBÁZIS


zubadan_tudasbazis_otthoni_felhasznalokA Mitsubishi Electric Zubadan levegős hőszivattyúi télen kimagasló hatékonysággal -25°C külső hőmérsékletig garantáltan képesek fűteni, illetve használati melegvizet készíteni, sőt nyáron +46°C külső hőmérséklet mellett is biztonsággal hűtenek. A COP Rendszertechnika Kft. a sok éves tapasztalatát ZUBADAN TUDÁSBÁZISBAN foglalta össze, ahol kérdésekbe csomagolva tematikusan található meg a hőszivattyúkkal kapcsolatos Általános, Műszaki, illetve Gazdasági információk. Pl.: Hogyan működik a levegős hőszivattyú?, Miért nincs szükség elektromos segédfűtésre a Zubadan hőszivattyúknál?, stb.
_

Z
UBADAN - MINDEN EGY HELYEN

tevekenysegeinkTapasztalatunk szerint a hőszivattyús fűtési rendszerek gazdaságos, üzembiztos működtetése összetett feladat; a hőszivattyú beépítése önmagában még nem feltétlen garantálja az elvárt megtakarítást vagy a szükséges teljesítményt. A hőszivattyúkat mindig az adott fűtési rendszer részeként kell kezelni, biztosítva számára az ideális üzemi paramétereket pl. fűtési rendszer kialakítása (hidraulika hálózat ellenállása, vízmennyisége, szivattyú(k) mérete), megfelelően nagy felületű hőcserélővel ellátott használati melegvíz tároló beépítése, illetve puffertároló szükségessége és mérete stb. Ahhoz, hogy a Zubadan levegős hőszivattyú garantáltan megfelelő körülmények közé kerüljön beépítésre, a COP Rendszertechnika Kft. - a Mitsubishi Electric Zubadan hőszivattyúk magyarországi forgalmazója és szervize - az összes hőszivattyúval kapcsolatos tevékenységet egymaga fogja össze, ezzel egyedülállóan komplett szolgáltatást kínál ügyfelei részére:
  • gépészeti és elektromos tervezés
  • Zubadan hőszivattyú forgalmazás és szerviz
  • Zubadan levegős hőszivattyú telepítése és garanciális beüzemelése
  • kapcsolódó, illetve komplett gépészeti kivitelezés víz-csatorna-fűtés-légtechnika területén
  • teljeskörű épületautomatikai tervezés és kivitelezés a legegyszerűbb vezérlési feladatoktól egészen az intelligens épület funkciók megvalósításáig. 

COP Rendszertechnika Kft. - minden, ami Zubadan - tervezéstől a kivitelezésig minden egy helyen.ZUBADAN TERMÉKEK


zubadan_hoszivattyu_szettA ZUBADAN levegős hőszivattyúk 8-11-14-23kW teljesítményben kaphatóak. Nagyobb kapacitású pl. ~100kW fűtési teljesítményű rendszer, 7db PUHZ-HRP125YHA2 vagy PUHZ-SHW140YHA típusú egyenként 14kW-os modulból építhető össze. Tekintettel, hogy a Zubadan technológia -15°C-ban is 100% fűtési teljesítményt biztosít, így a gazdaságtalan kiegészítő elektromos fűtésrásegítés egyáltalán nincs beépítve a Zubadan levegős hőszivattyúba. A Zubadan hőszivattyús rendszer kültéri egysége a környezeti levegőből kinyert hőt a beltérben elhelyezett 50 lemezes rozsdamentes hőcserélőn adja át az épület fűtési rendszerének. A hőszivattyú működését a rendszer részeként szállított PAC-IF031B-E elektromos vezérlőegység felügyeli. Az egyes Zubadan hőszivattyú típusok részletes műszaki információi megtalálhatóak www.ecodanshop.hu oldalunkon, ahol a kiválasztott terméket meg is vásárolhatja.


ZUBADAN A MEGNYUGTATÓAN GAZDASÁGOS FŰTÉS

zubadan_liveA ZUBADAN inverteres levegő-víz hőszivattyúk - a Mitsubishi Electric egyedi Flash Injection szabályzásának köszönhetően - tág határon belül biztosítják a gazdaságos hőenergia előállítását. A ZUBADAN levegős hőszivattyúk a magas COP értéküknek megfelelően, egyedülállóan alacsony energiafelhasználással fűtik az épületet. A jellemzően A7/W35, vagyis +7°C-os külső hőmérséklet, valamint  +35°C-os fűtővíz esetén a PUHZ-HRP71VHA2 Zubadan berendezés COP 4.4 értékre is képes. Ahhoz, hogy a hőszivattyús marketing adatok tengerében segítsünk eligazodni , a COP Rendszertechnika Kft. ZUBADAN LIVE szolgáltatást üzemeltet; mely a nap 24 órájában ÉLŐBEN mutatja be a Zubadan levegős hőszivattyú tényleges működését.    
_

ZUBADAN - MŰSZAKI ADATOK


zubadan_termekjellemzokA Zubadan hőszivattyúk specifikációi, részletes műszaki adatai - az adott típusnál - a "Termékjellemzők" fülön tekinthetők meg:

Mitsubishi Electric Zubadan PUHZ-HRP71VHA és PUHZ-SHW80VHA 031 SET

Mitsubishi Electric Zubadan PUHZ-HRP100VHA és PUHZ-SHW112VHA 031 SET

Mitsubishi Electric Zubadan PUHZ-HRP100YHA és PUHZ-SHW112YHA 031 SET


Mitsubishi Electric Zubadan PUHZ-HRP125YHA és PUHZ-SHW140YHA 031 SET

Mitsubishi Electric Zubadan PUHZ-HRP200YKA és PUHZ-SHW230YKA 031 SET