COP Rendszertechnika Kft. - minden, ami Zubadan.
Tudásbázis regisztrációért keressen minket az alábbi elérhetőségeken:

Mitsubishi Electric Zubadan hőszivattyúk 
magyarországi forgalmazója és szervize

Iroda: 2013 Pomáz, Kőfaragó u.16.


Elérhetőségek:

Iroda: 2013 Pomáz, Kőfaragó u.16.

+36 1 353 9375

Szerviz: 
szerviz@hoszivattyuszakerto.hu 
(munkaidőben, munkaidőn túl)

Ügyvezető igazgató, kereskedelem:
Kiss Gábor  +36 20 500 9485

Klíma és hőszivattyú értékesítés:
+36 20 432 7842;Amennyiben webáruházunkba szeretne belépni:
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Tudásbázis

Valahol Japánban...

Tokyo
JapanMitsubishi Electric Levegő-víz hőszivattyúZubadan NAKED hőszivattyúTartozékokMitsubishi Electric klímákEF Kirigamine ZenFH DeluxeSF KompaktSF Kompakt split klíma Mitsubishi Electric Hővisszanyerős szellőztetőLossnay LGHLossnay LGH-15RVX5Lossnay LGH-25RVX5Lossnay LGH-35RVX5Lossnay LGH-50RVX5Lossnay LGH-65RVX5Lossnay LGH-80RVX5Lossnay LGH-100RVX5Lossnay LGH-150RVX5Lossnay LGH-200RVX5Lossnay PZ-61DR-E

MITSUBISHI ELECTRIC Lossnay LGH-65RVX5

SELECT termek_referencia.remoteid FROM termek_referencia WHERE termek_referencia.hostid='1001733'
_''_


Tovább a webshopba »
Részletes termékinformációk és árak a webshopban.

A Mitsubishi Electric Lossnay entalpiás hővisszanyerős szellőztető berendezése nemcsak a lakótér hőjét nyeri vissza szellőztetés közben, de egyben szárítja illetve nedvesíti is a befújt friss levegőt. A szárítás vagy nedvesítés ún. egyensúlyi állapotig történik aszerint, hogy a lakás levegője a külső, beszívott friss levegőhöz képest nedvesebb vagy szárazabb, így a Mitsubishi Electric Lossnay rekuperátor  télen és nyáron egyaránt „magától” szabályozza lakásunk légállapotát. A hagyományos lemezes hővisszanyerőknél megszokott túlszárított téli állapot nem fordul elő, a megfelelően nedves levegő mellett a lakás nyílászárói nem párásodnak be, a fal nem penészedik.

A Mitsubishi Electric Lossnay nagy hatékonyságú entalpiás hővisszanyerős szellőztető berendezése a hagyományos lemezes hővisszanyerőkkel szemben, télen úgy nyeri vissza a kidobott levegő hőtartalmát, hogy a befújt levegőt egyben elő is nedvesíti elkerülve ezzel a fűtési időszakban jelentkező kellemetlen levegő kiszáradást. Az entalpiás szellőztetők (rekuperátorok) további nagy előnye, hogy a korszerű, jól záródó nyílászárók mellett fellépő befülledést és penészesedést is képesek megakadályozni a többlet páratartalom kidobásával – a nagy hatásfokú hővisszanyerés fenntartása mellett. Az entalpiás hővisszanyerők szárítása, illetve párásítása az ún. egyensúlyi állapotig, automatikusan működik.

A Lossnay szellőztető berendezés nyáron a beépített automatikus by-pass funkcióval passzív hűtést is képes biztosítani. A berendezés gyárilag előkészített csatlakozására opciós CO2 (széndioxid) érzékelő köthető a legmagasabb elvárásnak megfelelően.

Hasonló termékeink