COP Rendszertechnika Kft. - minden, ami Zubadan.
Tudásbázis regisztrációért keressen minket az alábbi elérhetőségeken:

Mitsubishi Electric Zubadan hőszivattyúk 
magyarországi forgalmazója és szervize

Iroda: 2013 Pomáz, Kőfaragó u.16.


Elérhetőségek:

Iroda: 2013 Pomáz, Kőfaragó u.16.

+36 1 353 9375

Szerviz: 
szerviz@hoszivattyuszakerto.hu 
(munkaidőben, munkaidőn túl)

Ügyvezető igazgató, kereskedelem:
Kiss Gábor  +36 20 500 9485

Klíma és hőszivattyú értékesítés:
+36 20 432 7842;Amennyiben webáruházunkba szeretne belépni:
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Tudásbázis

Valahol Japánban...

Tokyo
JapanNapelemes rendszerek

NAPELEMES RENDSZEREK KÖZVETLENÜL A GYÁRTÓTÓL!

europasszive rendszerKiváló minőségű és műszaki tartalommal rendelkező Amerisolar EuroPassiv@ és Bisol EuroPassiv@ napelemes rendszereket kínálunk azon érdeklődőknek, akik a nap ingyen energiáját kihasználva elektromos áram előállításán gondolkodnak. Amerisolar EuroPassiv@ napelem rendszerünk Amerisolar AS polikristályos 250W-os modulokkal van felszerelve, amelynek kivételes tartósságát tükrözi a gyártó által vállalt 12 év termékgarancia és 30 év teljesítménygarancia. Bisol EuroPassiv@ napelem rendszerünk az európai gyártású Bisol Premium Poly 250W-os polikristályos napelemet tartalmazza, mely európai precíz gyártástechnikával készült, és független tesztek bizonyítják teljesítményét. Egyéni igények szerint más teljesítményű és szerkezetű paneleket is tudunk biztosítani Bisol rendszereinkhez. Cégünk által forgalmazott EuroPassiv@ napelem rendszereink minden igényt kielégítően teljesítenek. Rendszereinknél K2 System és Bisol Easy rögzítéstechnikai elemeket használunk, mindkét szerelőrendszer biztosítja a különböző tetőfelületekre történő biztos és tartós rögzítését rendszereinknek. Napelemes rendszereink tartalmazzák az áramszolgáltatók által elfogadott inverterek széles választékát a teljesítmények alapján, valamint az előírásoknak megfelelő AC/DC oldali védelmeket.

Rendszeráraink a kivitelezési költségeket nem tartalmazzák. Napelemes rendszereink kivitelezési költségeit a helyszín alapján tudjuk pontosan megállapítani. A kivitelezési ajánlatban külön tételben tüntetjük fel az áramszolgáltatói engedélyeztetés költségét. Napelemes rendszereink a TotalSolution keretében kombinálhatóak meglévő vagy telepítésre kerülő hőszivattyús rendszereinkkel.

Napelemes rendszert vásárolni és üzemeltetni biztosan megtérülő befektetés!


Tartozzon Ön is azok közé, akik kihasználva a nap által biztosított ingyenes energiát, elfelejthetik áram és/vagy fűtés számlájukat.