COP Rendszertechnika Kft. - minden, ami Zubadan.
Tudásbázis regisztrációért keressen minket az alábbi elérhetőségeken:

Mitsubishi Electric Zubadan hőszivattyúk 
magyarországi forgalmazója és szervize

Iroda: 2013 Pomáz, Kőfaragó u.16.


Elérhetőségek:

Iroda: 2013 Pomáz, Kőfaragó u.16.

+36 1 353 9375

Szerviz: 
szerviz@hoszivattyuszakerto.hu 
(munkaidőben, munkaidőn túl)

Ügyvezető igazgató, kereskedelem:
Kiss Gábor  +36 20 500 9485

Klíma és hőszivattyú értékesítés:
+36 20 432 7842;Amennyiben webáruházunkba szeretne belépni:
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Tudásbázis

Valahol Japánban...

Tokyo
JapanMi az a Flash Injection szabályzás?


A Mitsubishi Electric által kifejlesztett Flash Injection technológia, a hűtőközeg speciális befecskendezését jelenti, melynek köszönhetően a Zubadan inverteres levegő-víz hőszivattyúnak nem csökken a teljesítménye az egyre alacsonyabb külső hőmérséklet esetén sem, vagyis -15°C külső hőmérséklet esetén is 100% teljesítmény áll rendelkezésre bármiféle elektromos rásegítő fűtés nélkül. A befecskendezés lényege, hogy a hagyományos technikákhoz képest nem csak folyadék, vagy csak gőz halmazállapotú hűtkőközeget fecskendeznek be, hanem ún. nedves gőz állapotban történik az extra mennyiségű hűtőközeg bejuttatása.

zubadan_flash_injection_gorbeA Flash Injection technológia további előnye, hogy a Zubadan levegő-víz hőszivattyú garantált működési tartománya -25°C , melynél a hőszivattyú még mindig 75% teljesítmény leadására képes, ráadásul a Zubadan levegős hőszivattyú -25°C hőmérséklet alatt a sem áll le. A Flash Injection befecskendezés lényege, hogy a különleges - cső a csőben - HIC hűtőköri hőcserélőn keresztül áramoltatatott R410a hűtőközeg egy extra befecskendező csonkon keresztül is be tud áramolni a kompresszorba, lehetővé téve az extra hidegben történő indítást is. A Zubadan hűtőkörfolyamat a HIC-utóhűtővel és a Flash Injection kompresszorral még alacsony hőmérsékleten is stabilan tartja a hűtőközegtömeg-áramot, elkerüli a túlzottan magas "forrógáz-hőmérsékletet"; ezzel garantálva a magas fűtőeljesítményt.
array ( 0 => array ( 0 => 'zubadan_flash_injection_gorbe', ), 1 => array ( 0 => '/images/tartalom/zubadan_flash_injection_gorbe.png', ), )
A gazdaságos hőszivattyú épület igényei